Menu

Hvem der bare var (fodbold)dreng igen

image
Allan Rigelsø - årgang 2007
24. maj 2016 kl. 23:17

Det går op og ned, det gælder i alle sammenhænge uanset alder - også i fodbold, hvilket bekræftes weekend efter weekend. Nuvel for nogle går det måske generelt mere op, mens det for andre går mere ned, men at der køres i bakkedale og på -toppe, ved vi alle.

Måske er det derfor DBU og Bakken igen i år inviterede til Bakkens Fodbold Festival den 21. og 22. maj. Bakkens Fodbold Festival er for årgangene U-8 til U14. Om formiddagens kæmpes der på fodboldbanerne i forskellige værtsklubber. Når kampene er spillet, går turen til Bakken sammen med kammerater, forældre og trænere. Foruden medaljerne får spillerne et turbånd med fri adgang til alle Bakkens forlystelser.

Årgang 2007s drenge var med i år - vi gæstede den nyslåede superligaklub Lyngby søndag den 22. maj med hele 2 hold og ja, såvel fodbolden som forlystelserne blev lidt af et rutsjebanetur. Det ene hold startede med 2 nederlag, mens det andet spillede 1 uafgjort og vandt 1. Trænerne blev derfor enige om, at der var åbnet et transfervindue, der blev udvekslet en spiller fra hvert hold. Herefter var rollerne byttet rundt, nu vandt det første hold de næste 2, mens det andet hold tabte sine resterende 2. Om det var grundet transferen vides selvfølgelig ikke, men summa summarum var det i hvert fald godt sådan, det optimale, når man ikke spiller i de bedste rækker, er nu engang både at vinde og tabe.

Vejrguderne havde fået solstik, og det var ikke kun maraton-løberne i København, der havde det varmt, drengene sled og slæbte under den bagende sol, ja selv forældrene klagede fra deres plads i solen på deres tæpper og i de alle stedsværende festivalstole, hvilket de så nok lidt glemte, når drengene skulle rådgives fra sidelinjen; ”kom så med hjem”, ”løb – løb – løb” :-D – jo tak, drengene havde det varmt.

Men der var imponerende nok stadig masser af energi tilbage, da drengene efterfølgende blev sluppet løs på Bakken. De havde en fest i val og her er det så, at vi vender tilbage til overskriften. For fodbold er lig oplevelser, forude venter en tilsvarende Sommerland Sjælland turnering, vi skal til Kerteminde og for flere byder sommeren tillige på DBUs fodboldskole.

Alt i alt en dejlig dag på bane og Bakke - en dejlig dag sluttes perfekt med en candy-floss.

Kom sommer kom glad kom fodbold

Luk