Menu

Sølv til senior indendørs

image
04. marts 2018 kl. 19:46

Denne vinter har Havdrup senior haft 2 hold med i DBU's indendørsturnering. Begge hold havde i overbevisende stil kvalificeret til weekendens finalestævne i Roskilde. De lagde ud med at spille mod hinanden - de unge mod de gamle. Og her tog de gamle stikket hjem med en 3-1 sejr. De gamle fortsatte derefter med at spille 4-4 mod Stenlille, og efterfølgende tabe den afgørende kamp mod Gørslev 5-4. Det afgørende mål i den kamp blev scoret i kampens sidste minut. Sidste kamp blev en 3-2 sejr over sidste års mestre fra Faxe. Dermed var sølvmedaljerne hjemme.

De unge tabte kamp 2 og 3 mod Stenlille og Gørslev, og havde dermed udspillet deres chancer for at komme på podiet. Det skulle dog ikke forhindre dem i at gøre de gamle kunsten efter ved at slå de regerende mestre fra Faxe i dagens mest målrige kamp med cifrene 8-6.

Stort tillykke til de gamle: Mikkel Borch, Søren Andersen, Kristoffer Jensen, Mathias Gammelvind og Jesper Kragh.
Også stor cadeau til de unge for at vise, at Havdrup havde fortjent begge pladser i finalen: Peter Jønsson, Oliver Briton, Andreas Juul Hansen, Christoffer Halling, Lucas Jensen og Jakob Hellsten. 

Luk