Menu

Kunstgræsprojekt

Kunstgræs gaveindsamling

Her på siden vil vi løbende give informationer, om hvordan projektet skrider frem, og hvor mange donationer vi har modtaget.

Donationer modtager her

Indsamlingsstatus pr. 30. april 2021

Kr. 37.280,00

Se donationer her

 

Projektstatus

25. februar 2021
Byrådet i Solrød Kommune har på deres møde den 15. februar enstemmigt besluttet, at nedsætte Havdrup Fodbolds bidrag til projektet fra kr. 500.000 til kr. 100.000.
Kæmpe tak til Byrådet, da det selvsagt gør vores opgave overkommelig.
Samtidig er placeringen af den nye bane endelig blevet besluttet, at skulle være på vores eksisterende stadion. Der er flere årsager til, at valget er endt med denne placering, men den væsentligste er, at drikkevandsinteresser forhindrede en anden løsning. 

07. februar 2021
Vi har nu nået vores første delmål, nemlig 25.000 kr. Vi er meget taknemmelige for støtten, tak til alle donorer. Vi håber, der andre og flere, som også økonomisk vil støtte vores kamp for en kunstgræsbane i Havdrup. 

11. januar 2021
Vi arbejder i øjeblikket med at bestemme, hvor banen skal placeres, hvilken type bane det skal være (3. generation eller 4. generation), og i det hele taget bestemme rammerne for projektet.

Vi håber, at vi snart kan bringe nyt om projektet, når der bliver taget endelig beslutning om placeringen og udformningen af banen.