Menu

Fodbold fitness kom godt i gang

image
02. juni 2016 kl. 16:16

Der har været sagt og skrevet meget om fodbold fitness eller motionsfodbold. Der har sågar været en række udsendelser i DR1, hvor man har set en gruppe "rigtige mænd" genopdage glæden ved motion ved at dyrke fodbold fitness. Og i går ramte fodbold fitness så Havdrup. Casper Boe Jensen fra DBU slog vejen forbi fodboldbanerne, og introducerede 15 herrer for en masse øvelser i kategorien styrke, balance, kondition mv. Og så blev der spillet bold til 2 mål.

Casper Boe Jensen udtaler: "Det er til dato den største kick-off succes jeg har været med til! Udover undertegnede og Michael Ruff-Hansen fra Havdrup fodbold, var der 15 deltagere i alderen 30-55 og lige fra aldrig at have spillet fodbold til at have spillet meget fodbold men være stoppet for nogle år siden. Der var mænd i alle størrelser, nogen med erfaring fra fodbold og nogen der dyrkede anden motion.  Der var både spillere fra Solrød og Havdrup, og både ny-tilflyttede og personer der har boet i byen længe. Der var masser af sved på panden, masser af smil og latter, og masser af snak. Det her skal nok blive rigtig godt, og jeg glæder mig allerede til om en uge!"

Og om en uge er onsdag d. 8/6 kl. 19. på græsbanerne bag Havdrup idrætscenter. Sig det gerne videre.

Thomas Vedel Henriksen, der deltog i fodbold fitness supplerer: "Pænt hårdt, men det bliver vel bedre med tiden ..."

Fodbold fitness i Havdrup kører som et forsøg i samarbejde mellem Havdrup fodbold, Solrød kommune og DBU. Der er indtil videre planlagt fodbold fitness følgende 7 onsdage, hvorefter forsøget evalueres: 8/6, 15/6, 22/6 - sommerferie - 10/8, 17/8, 24/8, 31/8. Det er gratis at deltage i forsøgsperioden.

 

Luk