Menu

Udbytterigt samarbejde – til gavn for holdkassen og miljøet

image
03. juli 2016 kl. 11:56

Havdrup Fodbold har indgået en aftale med Festlastbiler.dk, som bliver en årlig tilbagevendende begivenhed til gavn for både Festlastbiler.dk og en udvalgt årgang i klubben.

Aftalen går i sin enkelthed ud på, at Havdrup Fodbold hvert år en weekend i Juni måned stiller med en flok friske spillere, som ønsker at tjene lidt ekstra til deres holdkasse. I år var det årgang 2002, og som i kan se på billedet, mødte de talstærkt op til opgaven.

Festlastbiler.dk har i år kørt 84 ture og opgaven for de unge mennesker var, at sortere dåser, flasker mm. efter de glade og meget tilfredse studenter.
Opgaven blev løst til stor tilfredsstillelse for Festlastbiler.dk og årgang 2002 gik derfra med ikke mindre end kr. 10000,00 i pantpenge og omkring 71 kg aluminium til Stena i Roskilde.

En god og udbytterig aftale for begge parter og ikke mindst for miljøet.

Havdrup Fodbold løser gerne lignende opgaver for andre virksomheder – gør som Festlastbiler.dk og kontakt Berit Schau Nielsen i bestyrelsen på tlf. 2680 8301 hvis du har en opgave af samme karakter, som kunne løses af Havdrup Fodbold.

Med venlig hilsen
Havdrup Fodbold, Bestyrelsen