Menu

GULD til senior holdet

image
04. marts 2017 kl. 21:21

I dagens sene pulje til final indoor, var det senior holdets tur, til at se om de kunne hente mere metal til Havdrup. Da 3 ud af puljens 5 hold var udeblevet, stod det hurtigt klart at det skulle handle om guld eller sølv. Med kun 2 hold til at spille om guldet, blev det besluttet, at det skulle afgøres over 2 x 15 minutter. Efter en lidt følende start, viste Havdrup at de var kommet efter guldet. Fra midten af første halvleg til midten af anden halvleg havde holdet solide føringer på ofte 5 mål. Men midt i anden halvleg lettede Havdrup foden lidt fra speederet, hvilket gjorde at en 13-8 føring blev til 13-12, og nu kunne alt lige pludselig ske. Resolutte og præcise skud fra Havdrup fik dog genskabt en solid føring på 16-12, hvilket også blev kampens resultat.

Stort tillykke til holdet, og tak til Jørgen Køldal for at livestreame og kommentere kampen.