Menu

Sponsering og samarbejde med EDC Solrød

image
03. december 2017 kl. 22:04

Havdrup Fodbold kan mønstre en senior afdeling med op imod 65 medlemmer fordelt på 3 hold.

Med den fart afdelingen vokser, har der også været et stigende ønske fra holdene om, at få nyt kamptøj og derfor er det glædeligt, at EDC mæglerne Solrød har sponseret tøj til et af holdene.

Samtidig med aftalen om sponsorering af kamptøj så har Havdrup Fodbold også lavet en supplerende aftale med EDC mæglerne Solrød, som i sin enkelthed går ud på, at for hver henvisning EDC mæglerne Solrød får fra klubbens medlemmer og som ender med en aftale om et salg via EDC mæglerne Solrød, så får Havdrup Fodbold Kr. 2000,00. Så kender du nogen som går i salgstanker så henvis dem gerne til EDC mæglerne Solrød og husk, at nævne at de er henvist af Havdrup Fodbold.

Havdrup Fodbold er utrolig stolte over, at kunne byde endnu en ny sponsor velkommen i klubben og vi vil gerne rette en kæmpestor tak til EDC mæglerne Solrød for sponsering af kamptøj. Vi har stadigvæk 2 seniorhold, som søger sponsorer så har du kendskab til en virksomhed som kunne tænke sig, at høre mere så kontakt gerne sponsoransvarlig på berit08@hgi-fodbold.dk

Med venlig hilsen
Havdrup Fodbold, Bestyrelsen