Menu

Kom til sommercup søndag d. 14. august

image foto: Jeff Duckett
04. august 2016 kl. 06:52

Havdrup fodbold byder sammen med SuperBrugsen Havdrup som præmiesponsor igen i år velkommen til sommercup søndag d. 14. august. Omkring 600 børn fra Havdrup fodbold og mange andre klubber rundt omkring på Sjælland deltager denne dag i stævnet, hvor de første kampe fløjtes i gang kl. 9, og de sidste præmier overrækkes kl. 15:30.

De mindste spillere til stævnet er 4-5 år fra årgang 2011. Og ud over at spille god fodbold, har 4-årige Axel for nylig lært os, at der også er gode jubelscener gemt i den årgang. Så kig endelig forbi i løbet af dagen og se noget god fodbold og masser af jubel.

Udover fodbolden, vil der til stævnet være mulighed for at prøve en hoppeborg og køb af mad og drikkevarer, kaffe og kage. Og gad vide om der ikke også gemmer sig et par drilske Pokémoner, der kan fanges på fodboldbanerne.

Dansk folkehjælp har et hold samaritter tilstede ved stævnet, så eventuelt tilskadekomne spillere hurtigt kan komme under kyndig behandling.

Der vil denne dag være åbnet for parkering på grusbanen. Men tilskuere fra Havdrup opfordres til at lade bilen stå hjemme, så vi har plads til alle vores gæster.

Luk