Menu

Trænermøde 2016-06-06

·        Indendørs tider og kunstgræs tider 2016/17.
Se i de 2 vedhæftede regneark, om de forslåede tider passer Jer, og SKRIV TILBAGE til mig senest fredag d. 10/6 med OK eller indvendinger.

·        Holdtilmelding 8- og 11-mands efterår 2016
Skriv til mig senest fredag d. 10/6, hvilken række I vil tilmeldes og ønsket ugedag og tidspunkt for hjemmekampe.

·        Holdaktier
Forventes leveret senest med udgangen af næste uge.

·        Skiltekampagne
Havdrup fodbold ønsker sig flere skiltesponsorer i hallen. Alt efter placering i hallen koster en reklame 3.000,- eller 5.000,- pr. år. Til gengæld får sponsor ½ års kontingent for en fodboldspiller. I må meget gerne udbrede vedhæftede sponsor folder til potentielle sponsorer.

·        Kerteminde cup
Vi håber at alle har fået betalt, og vi glæder os til at vi snart skal afsted

·        Havdrup Sommercup
Husk at få meldt egne hold til + invitere modstandere

·        Brøndby masterclass
Malene og Preben var ude og besøge Brøndby masterclass, der er et meget seriøst/ambitiøst projekt, der har til formål at udbrede Brøndbys spillestil til masterclass klubber og på sigt kanalisere de bedste spillere fra Masterclass klubberne ind på Brøndbys superliga hold. Brøndby masterclass vil realisere sine mål ved at sætte massivt ind overfor klubbernes trænere. Ved at masterclass klubbernes trænere bliver så gode som muligt, er der større sandsynlighed for at de producerer superliga spillere. Så hvis der er én eller flere af Jer trænere, der vil investere noget tid månedligt på Jeres trænerkarriere, så skriv endelig til mig. Så kan vi kigge nærmere på mulighederne. Hvis I ønsker uddannelse, men måske ikke ser trænergerningen som en karrierevej, så må I også meget gerne skrive til mig. Klubben (og kommunen) betaler for diverse trænerrelaterede kurser. Så hvis I har ønsker i den retning, så bare sig til.

·        Eventuelt
Her blev følgende emner vendt:

o   Dommerlinjen i Havdrup – skal man bruge kort i ungdomsrækkerne. Trænerne var enige om at det skal man, hvis situationen byder det.

o   Brug af ulovlige spillere. Her blev det præciseret, at vi skal stille med lovlige hold, og at vi skal spille mod de modstandere, der møder op. Brugen af resultater og tabeller gør ind imellem at der er for meget fokus på tallene i stedet for spillet på banen.

o   Husk at tjekke om alle har fået taget træner/holdleder billeder. Dem jeg har fået fra Jeff er lagt på hjemmesiden nu. Og de ser godt ud J

Bilag:

Haltider 2016/2017

Kunstbanetider 2016/2017

Skiltekampagne maj 2016

 

Luk