Menu

Ny aftale om tøjindkøb

image
20. december 2016 kl. 22:40

Det er med stor glæde, at vi kan løfte sløret for vores kommende aftale omkring spillertøj mm. for klubbens medlemmer og frivillige.

Pr. 1/1-2017 er der indgået en 3-årig aftale med Sportigan Køge/Haslev. Samtidig skifter vi også over til Hummel som tøjmærke.

Det har været vigtigt for bestyrelsen at aftalen lægger op til bedre priser, bedre udvalg og ikke mindst bedre fordele til glæde for alle i Havdrup Fodbold. Og det mener vi, at kunne imødekomme med denne aftale.

Ligesom nu, skal alle hold fortsat spille i gul shirt, blå shorts og blå strømper på hjemmebane. På udebane kan man vælge, at bruge samme sæt eller for drengenes vedkommende spille i blå shirt, blå shorts og blå sokker og for pigernes vedkommende spille i pink/marine shirt, marine shorts og marine strømper.

Samtidig så har vi også valgt en ny klub træningsdragt af mærket Hummel hvor der kan vælges imellem to modeller med hhv. lynlås ved halsen og fuld lynlås.
                                                            
Udover ovenstående vil man også kunne købe træningssæt, joggingsæt, huer, vanter, baselayer, tasker mm.

Pris på et spillersæt inkl. påtrykt navn og nr på shirt og shorts er 400,00 kr.
Pris på klub træningsdragt ekskl. navn er 350,00 kr. for børn og 400,00 kr. for voksne.
 
Sportigan Køge/Haslev vil 2-4 gange årligt køre kampagner med særligt gode priser på webshoppen og ca. 2 gange årligt holde klubaften i butikken i Køge hvor der køres med gode rabatter.

På webshoppen vil der løbende være mulighed for, at gøre et godt køb på restvarer som f.eks. fodboldstøvler fra butikken.

For god ordens skyld skal det understreges, at alle produkter der bærer HGI logo skal være af mærket Hummel og købes hos Sportigan Køge/Haslev. Det godkendte udvalg vil fremgå af hjemmesiden når denne går live 1/1-2017.

Vi håber, at i vil tage godt imod vores nye leverandør og det nye udvalg af beklædning.
Hvis der sidder nogen, som har spørgsmål til bestyrelsen angående ovenstående kan disse rettes til bestyrelsen via email bestyrelse@hgi-fodbold.dk
 
Med ønske om en glædelig jul
Bestyrelsen, Havdrup Fodbold