Menu

Kåringsfest 2017

image Foto: Jeff Duckett
12. november 2017 kl. 22:20

Traditionen tro holdt Havdrup fodbold lørdag d. 28/10 sin årlige interne fodboldturnering, hvor klubbens årgange deltager. En del af festlighederne denne dag er også kåringerne af fightere, kammerater osv. Særligt bliver der dog lagt mærke til kåringen af årets spiller. Jo ældre spillerne bliver, desto mere præstige er der i at modtage denne særlige titel. I år var der nogle hold der som sædvanligfremhævede enkelte spillere, der havde gjort det særligt godt i sæsonen, mens et par hold valgte at hædre alle spillerne. Derfor er der også væsentligt flere spillere på "årets spiller" billedet end der plejer.

I løbet af dagen bliver der også spillet en masse god fodbold. Holdene bliver blandet, så 2-3 årgange drenge og piger spiller sammen. Dette er med til at forstærke sammenholdet mellem de forskellige årgange i klubben.

 

På denne dag bliver der også trukket præmier på alle de holdaktier, holdene har solgt i løbet af sæsonen. Igen i år havde vi fået indkøbt og sponseret en masse finde præmier. Så alle hold, der havde solgt holdaktier, fik mulighed for at præmiere en del af aktionærerne. Overskuddet fra salget af holdaktierne går bl.a. til at arrangere den årlige klubtur til Kerteminde, hvor klubben de sidste år har stået for den fælles bustransport. Til at hjælpe os med at få et flot overskud, har vi en række trofaste sponsorer, der hjælper med alt fra superliga billetter over benzingavekort til en stor købmandskurv. I år vil vi derfor gerne sige en stor tak for støtten til SuperBrugsen Havdrup, Frisør Kozmoe, EDC Solrød, Din lille butik, Butik Hanna, Chili’s Thai food, Havdrup apotek, Sport 24, FCK, Carlsberg Danmark, Havdrup dyreklinik.

 

Klubbens fotograf, Jeff Duckett, var også på plads, og fik taget en masse gode billeder. Alle billederne kan ses og købes her: http://duckett.photodeck.com/-/galleries/fodbold/havdrup-gi/hgi-fodboldafslutning-28-10-2017

 

Årets træner
Havdrup har brug for frivillige, og meget gerne unge frivillige. Årets træner er ung, men er alligevel den træner, der har arbejdet med årgang 06/07 i flest år. Og han er frivillig i ordets bedste forstand. Han er altid frisk på en dommertjans, og tager trænerkurser, så han kan blive bedre. Han har en god kontakt til spillerne på sit hold, og så er han bare en rigtig behagelig person at være sammen med. Han er et forbillede for sine spillere, og forhåbentlig for andre unge, der vil prøve kræfter med trænergerningen. Giv en stor hånd til Casper Pedersen.

 

 

Årets dommer

Havdrups dommerkorps er kendt af vores egne trænere som en god støtte, så trænerne kan koncentrere sig om deres hold, mens kampen bliver ledet af en rutineret dommer. Årets dommer har i år dømt en del kampe på Havdrups baner, men har via en udvidet dommeruddannelse erhvervet "stort kørekort", så han må dømme 11-mands kampe op til serie 4. Det er faktisk ret godt gået. Han er altid garant for ro på banen, og får sænket pulsen på de mest ivrige spillere (og trænere og forældre). Det er derfor med stor glæde at vi tildeler årets dommerpris til Søren Tvede.

 

 

Årets ildsjæl
I år har vi valgt at kåre årets ildsjæl. Der er tale om en fyr, der brænder for senior fodbold. Faktisk brænder han så meget, at han i perioder har stået i spidsen for træningen af holdene, og han har også stillet op som spiller på alle 3 hold. Hans aktivitet på de sociale medier er kraftigt medvirkende til at både Apple, Facebook og Google har valgt at bygge nye datacentre i Danmark. Vi ville gerne have givet ham denne flaske. Men han er netop nu i gang med at sørge for at andetholdet også kan spille i række 4 til foråret. Men ikke desto mindre fortjener han en hånd. Giv endnu en stor hånd til Jesper Kragh

 

Luk