Menu

Kåringsfest 2018

image
18. november 2018 kl. 21:00

Lørdag den 27. oktober afholdt Havdrup Fodbold årets kåringsfest. Vi startede traditionen tro med en intern fodboldturnering for klubbens forskellige årgange. Piger og drenge blev blandet og inddelt i hold. Nogle hold spillede almindelig indendørs fodbold med bander i Hal 1, mens andre hold spillede Futsal uden bander i Hal 2. De yngste hold startede om formiddagen mens de ældste hold først spillede efter kåringerne omkring middagstid. Alle hold havde fået muligheden for at kåre 3 spillere, hvoraf den ene skulle være årets spiller.

Årets Træner 2018
Preben arbejder godt med byens små talenter, og formår at gøre fodbolden til en sjovt og givende sport.
Han varierer sine øvelser meget og har hurtigt øje på om alle børnene bliver udfordret nok på banen. Han møder altid frisk og glad op og forstår 100 procent at få fanget de smås opmærksomhed. Der er altid en god stemning på holdet, og Preben veksler godt mellem stationstræning og kamp øvelser. Der skal altid gives en ”High Five” til Preben, når træningen slutter, og ungerne står i kø.

Årets Dommer 2018.
I år går titlen til Casper Skriver. Casper tager dommergerningen meget seriøst og har en professionel tilgang til kampene. Det gælder både når han dømmer i Sjællandsserien og en 8 mands kamp i Havdrup. Det er altid en fornøjelse at se hvor roligt Casper afvikler kampene på og det er til glæde for både spillere, trænere og tilskuer. Vi glæder os til at følge Caspers udvikling i fremtiden.

Årets Frivillig 2018
Årets frivillig er absolut ikke ukendt i Havdrup Fodbold. Han hjælper med at køre caféen og har tidligere også været en del af bestyrelsen i Havdrup Fodbold. Steen Gammelvind er nu blevet en del af Seniorafdelingen, og han udfører hver eneste dag en masse forskelligartede opgaver der alle er medvirkende til, at trænere og fodboldspillere nyder at være til fodbold i Havdrup. Steen udfører utrolig mange administrative og praktiske opgaver i afdelingen, herunder blandt andet spillerlicenser, kontingentopkrævninger, træningstider, mm. Steen opsøger desuden potentielle sponsorer eller lokale virksomheder med mindre arbejdsopgaver som kan indbringe midler til seniorafdelingen.
Til hjemmekampene er Steen første mand på stadion og sidste mand der går hjem. Alle de praktiske opgaver der er på en kampdag udføres af Steen. Steen er altid til rådighed for trænere og spillere og ingen er i tvivl om, at uden Steen Gammelvind er der ingen Seniorafdeling.

Til kåringsfesten blev der også udtrukket præmier på de holdaktier, som de forskellig hold har solgt i løbet af sæsonen. Igen i år havde vi fået en masse fine præmier fra vores sponsorer. Havdrup Fodbold vil gerne takke for støtten til Super Brugsen Havdrup, Carlsberg, Lollipop slik, Sport24, Frisør Kozmoe, Mia’s optik, Hovedgadens farver, Fru Olsens fodterapi, Chili’s thai, Havdrup apotek, EDC Solrød, FCK og Flowers by hand

 

Luk